Desni klik je deaktivirano
logo

O nama

O nama

DIREKTNA ŠTAMPA NA MAJICAMA

Štampa je vrlo mekana i fina na dodir. Mogućnost štampe na majicama u malim i srednjim tiražima. Direktna štampa na tamnim i svetlim majicama  je odličan način da vaše ideje predstavite u punom koloru, na taj način skrenućete pažnju na vaš proizvod, brend. Na tamnim majicama prvo se štampa bela boja kao podloga, i pun kolor preko nje, tako da možete dobiti grafiku ili fotografiju visokog kvaliteta u punom koloru velike rezolucije. Štampa na majicama je UV i vodootporna, a boje koje se koriste su ekološke (na vodenoj bazi). Majice možemo štampati od jednog komada do bezbroj. Kvalitetna majica je postala nezaobilazna i ona može da doprinese vašem vizuelnom izgledu.

 

Idealno rešenje da se na majicama prenese print ili višebojni motiv, grafika, slogan, logo. Direktna štampa na majicama je idealna za promocije proizvoda ili mnogobrojne kulturne ili turističke manifestacije. One vam mogu biti vrlo interesantne i kao originalan  suvenir.

 

PRAVILNO PRANJE I ODRŽAVANJE MAJICA

Majice se peru na 40c , preporučujemo da se majice pri pranju okrenu naizvrat, tako da štampani motiv bude iznutra. Ne preporučuje se peglanje direktno preko štampanog dela. Pri pravilnom održavanju, boje su postojane, ne skidaju se, ne pucaju, jer boja direktno ulazi u materijal i stapa se sa njim. Otisak je vrlo postojan, otporan na temperaturu i na pranje. Napomena: pre prvog nošenja majice, preporučujemo da se opere, kako bi se skinuo providni sloj koji se nanosi na majicu prilikom pripreme za štampu. Digitalna štampa na teksilu je najkvalitetniji vid štampe, kojom se postiže vrlo velika preciznost i kvalitet printa.

 

Veličina motiva na majicama je maksimalno 50×40 cm. Naše majice su visokog kvaliteta, proizvedene su u Srbiji!

 

Izabrane motive sa našeg sajta sem na majice možemo odštampati I na duks, jastuk, mouse ped, pamučnu torbu…

 

Ukoliko imate potrebu za štampom majica za neki događaj ili kao poklon dragoj osobi, za Vas smo spremili odličnu ponudu . Osim cene majice, velika prednost direktne štampe je ta da fotografija koja se štampa nije oivičena pravougaonikom (kao što je slučaj kod preslikača) nego može biti nepravilnog oblika.